Fira d'intercanvi Mieres

No sé si realment, això de l’intercanvi, quan ho feien els nostres avantpassats, anava tan i tan malament, i és per això que es va haver de començar a funcionar amb diners, haver de treballar, els horaris ..., però és que ara no es pot fer res ni anar enlloc sense diners.
Hem anat d’un extrem a l’altre i totes les masses piquen.
L’esperit d’un fira d’intercanvi no és el de voler tenir, sinó el de poder aconseguir. El voler tenir només crea ambició i aquesta comporta avarícia; en canvi, quan aconseguim una cosa sol ser una necessitat. Per tant, hauríem d’intentar intercanviar molt més que objectes innecessaris. No es tracta d’anar omplint la bossa per sentir-nos satisfets, també ens hi podem sentir quan ens canten una cançó, ens fan una abraçada, ens expliquen un coneixement o, si més no, si podem quedar un altre dia...
L’alternativa de l’intercanvi no és viure en un conte de fades un sol dia, és desconnectar del valor econòmic de les coses i “desenganxar-nos”de la societat de consum que ens té tan absorbits, per anar-ho escampant en el nostre entorn i així anar engrandint els cercles fins que es toquin.
Ho hem de convertir en una manera de viure, sense pretensions de tenir, perquè l’únic que fa és crear poder i corrompre.

AUTOGESTIÓ, ACTIVITAT, QUE LA VIDA SEGUEIXI VIVA I QUE ELS SOMNIS ES FACIN REALITAT.
DONAR PER PODER REBRE.
REBRE PER PODER DONAR.


per més informació clica sobre el títol

1 comentari:

El Borró ha dit...

informació enviada per Sigrid.
Gràcies.