És possible un futur sense residus?


El Centre d’Ecologia i Projectes Alternatius (CEPA) per les entitats de Barcelona, ha organitzat pel proper 27 de febrer de 2013 a les 18.30 h a La Fàbrica del Sol (Pg. Salvat Papasseit, 1) la presentació de l’Estratègia Catalana Residu Zero.

L'Estratègia Catalana Residu Zero és una iniciativa que s'emmarca dins el moviment internacional Zero Waste Strategy i que a Catalunya es va iniciar ara fa dos anys. En aquesta estratègia hi participen representants del món local, del sector econòmic i empresarial, de les universitats i els centres de recerca, així com d'entitats ecologistes i socials, amb l'objectiu d'implantar mesures de prevenció de residus que ens permetin avançar cap a una major eficiència en l'ús de materials i energia.

En aquesta presentació, sota el títol És possible un futur sense residus?, explicaran com la política de recursos i de residus és també política econòmica i com l'Estratègia Catalana Residu Zero pot fer avançar la societat catalana cap a economies més ecoeficients on la gestió dels residus esdevingui la gestió del recursos.
Per a més informació pàg web de CEPA