FESTA MAJOR 2012


La festa major de Sant Andreu està a punt a punt de començar.... i com cada any, El Borró hi participa organitzant i col·laborant en activitats relacionades amb els objectius i l’ideari de la cooperativa de consum.

Per començar aquest divendres dia 30 de novembre a les 20:15 hem organitzat un cinema-fòrum amb el visionat del documental “Homenatge a Catalunya II”, un documental, una recerca, una història d’històries sobre la construcció d’una economia sostenible, solidària i descentralitzada. Teixint xarxes que superen la individualització i la divisió jeràrquica del treball. Milers de persones cada dia arreu del món. Aquí i ara.
“Homenatge a Catalunya II” és un documental que és part d’una investigació acadèmica realitzada a l’IN3, l’Institut de Recerca de la Universitat Oberta a Catalunya, que investiga noves cultures econòmiques, noves formes de viure i d’entendre l’economia.
Un cop visionat el documental passarem al col·loqui que estarà dinamitzat per Ricard Álvarez que participa a Barcelona en Transició a la Xarxa Comunitària La Verneda Sant Martí i forma part del grup motor del Pla d'Energia Participatiu ( PEP ).
L’activitat finalitzarà amb un pica-pica que acompanyarem amb un tastet de cervesa Almogàver on podrem compartir conversa amb l’Albert l’artesà que elabora la cervesa.
El dissabte 1 de desembre a les 12h està previst un taller de conserves on aprendrem tot el procés per conservar les fruites i gaudir-ne en diferents formats durant tot l’any. La tallerista, la Begoña de Eyto,  ha format part del Borró durant molt de temps i és una gran especialista elaborant i compartint l’experiència de la conservació d’aliments.
Finalment, el Borró, col·labora en l'Edició d’Hivern del mercat d’Intercanvi que organitza Trocandreu i que es realitzarà dissabte dia 1 de desembre de 10 a 12 h a la Plaça Orfila. Porta allò que ja no necessites i intercanvia sense diners.
Les activitats organitzades per la Cooperativa El Borró es realitzaran a l’AVV de Sant Andreu de Palomar al C/Balari i Jovany, 14