¡SIN MALA ESPINA! GUIA DE CONSUM RESPONSABLE DE PRODUCTES DEL MAR.
Paella, bacallà amb samfaina, calamars farcits, pop a feira, gambes a la planxa… Davant de plats tan bons com aquests, sorprèn i costa d’acceptar el contrast entre un creixent consum de peix i un mar cada cop més buit.
Preocupades per aquesta paradoxa, des d’Ecologistes en Acció estem elaborant una Guia de consum responsable de productes del mar, que alerti sobre l’estat dels mars i oceans i proposi opcions que compatibilitzin consum i conservació del medi ambient.
Com vosaltres, creiem que és possible una alimentació que no provoqui impactes negatius sobre el medi ambient. L’agricultura i la ramaderia ecològiques ja ha agafat empenta, però l’àmbit de la pesca encara és desconegut. Ara és el moment de fer visible que hi ha altres maneres de pescar, comprar i consumir peix. I per això, necessitem la vostra col·laboració.
Com hi podeu contribuir?
1.       CLIQUEU SOBRE AQUEST ENLLAÇ http://www.verkami.com/projects/1602-sin-mala-espina-guia-de-consumo-responsable-de-productos-del-mar, LLEGIU LA PROPOSTA I FEU LA VOSTRA APORTACIÓ A TRAVÉS DE VERKAMI!
2.       REENVIEU AQUEST CORREU A TOTS ELS VOSTRES CONTACTES: COOPERATIVISTES, AMICS I AMIGUES, FAMILIARS... TENIM POCS DIES PER ACONSEGUIR 6000 EUROS!
Dues passes senzilles que poden ajudar a que el mar torni a estar ple de peixos…
Us animeu?
Moltes gràcies,
L’equip de ¡Sin mala espina!
Per una pesca sostenible i un consum responsable!