Jornada: Salut i Alimentació. Alternatives al model actual

 Estem immersos en una economia globalitzada que, entre altres coses, fa que tot sembli lògic. Això fa que dia rere dia, molts de nosaltres prenem decisions que afecten el present i el futur. Un present i un futur que per ser viable depèn de la racionalitat de les nostres accions. Gaire be sempre, comprem i mengem sense aplicar aquesta racionalitat. Desde la Associacio Salut i Agroecologia en proposem reflexionar sobre aquest temes, en relació a la Salut i la Alimentació. Plantejar-nos el perquè triem uns aliments, en contra de altres. En que repercuteix, això, en la nostra salut. Es lògics que els aliments recorrin cinc mil quilometres (pròmig)* abans d''arribar a casa?. Que passa i que podem fer amb el drets a una alimentació adequada. Quin paper ha jugat i juga la dona en tot això. Quines alternatives tenim per mantindre la salut i comprar amb aquella racionalitat que pugui garantir tot això? Per intentar trobar algunes respostes i formular-nos altres preguntes ASiA (Associació Salut i Agroecologia) ha organitzat una jornada, en la que participaran:

Laia Fargas Fursa (investigadora del Observatori del DESC)
Agustí Cruz (Acupontor i Fitoterapueta)
Monica Vargas (de la Plataforma Delta Viu) i
Esther Vivas (investigadora del Centre d'Estudis sobre Moviments Socials de la UPF) 

 
Jornada 



La inscripció és GRATUÏTA I NECESSÀRIA (formulari).  
Dissabte 25 de maig a les 10 del matí.
LLoc: ASiA (Associació Salut i Agroecologia)
c/Emili Roca 52-Bcn.-